Στοιχεία επικοινωνίας

Το www.orfanosenergy.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα της Orfanos Energy. που διαθέτει προϊόντα μέσω του διαδικτύου και λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.orfanosenergy.gr υπό τους όρους και προϋποθέσεις που παρουσιάζονται παρακάτω. Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος προϋποθέτει την αποδοχή όλων των κατωτέρω όρων και προϋποθέσεων. Συνεπώς, ο χρήστης/επισκέπτης της σελίδας θεωρείται ότι έχει διαβάσει και αποδεχτεί τους όρους λειτουργίας του καταστήματος. Εάν ο χρήστης διαφωνεί με κάποιους ή όλους τους όρους χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας οφείλει να απέχει από τη χρήση αυτής. Οι κατωτέρω όροι χρήσης ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου του www.orfanosenergy.gr. Επίσης, η επιχείρησή μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους αυτούς ανά πάσα στιγμή, οι δε χρήστες/επισκέπτες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές και, εφόσον εξακολουθούν τη χρήση, τεκμαίρεται ότι αποδέχονται ρητά τους εκάστοτε τροποποιημένους όρους.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Orfanos Energy ή οιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το www.orfanosenergy.gr ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα του www.orfanosenergy.gr ή τρίτων μερών προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.
Με σκοπό την έκδοση απόδειξης ή τιμολογίου συλλέγονται από τους πελάτες μας όλες οι απαιτούμενες πληροφορίες (όνομα, διεύθυνση κλπ) με μοναδικό σκοπό την ασφαλή διενέργεια των συναλλαγών τους και τα δεδομένα αυτά δεν χρησιμοποιούνται για κανέναν άλλον σκοπό.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τα χαρακτηριστικά και οι περιγραφές των προϊόντων είναι σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει ο εκάστοτε κατασκευαστής. υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, τα οποία δεν μπορούν να προβλεφθούν ή ακούσια προέκυψαν. Στο www.orfanosenergy.gr προσπαθούμε να παραθέτουμε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια τις περιγραφές των προϊόντων για την πλήρη ενημέρωση του χρήστη/επισκέπτη. Σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποιο λάθος-ανακρίβεια θα επιθυμούσαμε να μας ενημερώνατε ώστε να το διορθώσουμε άμεσα. Όλα τα προϊόντα μας διατίθενται με την αυθεντική ετικέτα του κατασκευαστή ή τυχόν όρους χρήσης.
Οι τιμές των προϊόντων καθώς και οι διαθεσιμότητες αυτών, είναι πιθανόν να μεταβάλλονται από τους κατασκευαστές και τους αντιπροσώπους, και υπάρχει περίπτωση να μην έχουν ενημερωθεί έγκαιρα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Επίσης, μπορεί να υπάρχουν ειδικές προσφορές που να καθορίζουν τις τιμές για ορισμένο χρονικό διάστημα. Σε κάθε περίπτωση, η ακριβής τιμή, όπως και η διαθεσιμότητα θα συζητούνται και θα συμφωνηθούν κατόπιν επικοινωνίας εκπροσώπου μας με εσάς. Η Orfanos Energy έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να αρνηθεί την παραγγελία σας αν αυτή ζημιώνει την εταιρεία προσφέροντάς σας την τιμή που ισχύει εκείνη την ημέρα ή να μειώσει την τιμή του είδους εάν υπάρχει διαφορά τιμής λόγω ειδικής προσφοράς ή μείωση της αρχικής τιμής.
Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, έκτατα συμβάντα) αδυνατούμε να παραδώσουμε τα εμπορεύματα εντός του προκαθορισμένου χρόνου, θα ερχόμαστε σε επικοινωνία το ταχύτερο δυνατό μαζί σας, προκειμένου να ενημερωθείτε για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
Για οποιαδήποτε καθυστέρηση παράδοσης από την Αντιπροσωπεία που μπορεί να οφείλεται σε έλλειψη στοκ ή πολιτικά προβλήματα με τελωνεία ή οτιδήποτε άλλο δεν ευθύνεται η εταιρεία μας.

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ
Όλα τα προϊόντα που εμπορευόμαστε έχουν εγγύηση των επίσημων ελληνικών αντιπροσωπειών. Η εταιρία δεν ευθύνεται για εργοστασιακά ελαττωματικά προϊόντα που διαθέτει στους πελάτες του. Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται από τους προμηθευτές προς την εταιρία μας είναι εργοστασιακά συσκευασμένα. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασης του.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Επικοινωνια Πληροφορίες Όροι χρήσης

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Λ.Κηφισίας 187, 15124 Μαρούσι

Τ : 2106134400 & 2108047655

F : 2108031487

K : 6977451840

E : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Fb:facebook.com/orfanosenergy

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ.

orfanos energy facebook