Αντλίες Θερμότητας Ορφανός

Οι αντλίες θερμότητας αποτελούν την ιδανική λύση στο ολοένα και αυξανόμενο κόστος θέρμανσης της οικίας σας με στόχο την οριστική απαλλαγή από το πετρέλαιο.

Ικανοποιούν τις ανάγκες θέρμανσης αλλά και ζεστού νερού χρήσης κάθε σπιτιού, με έως και 80% μικρότερο κόστος σε σχέση με τα παραδοσιακά συστήματα που χρησιμοποιούνται σήμερα.

Μπορούν να τοποθετηθούν με ευκολία τόσο σε νεόδμητες όσο και σε ήδη υπάρχουσες κατασκευές ενώ είναι δυνατή η σύνδεσή τους με ενδοδαπέδια θέρμανση. Δείτε παρακάτω τα συστήματα αντλιών θερμότητας MITSUBISHI ECODAN που προτείνει η εταιρεία μας.

Mitsubishi ecodan Αντλίες Θερμότητας

Η σειρά Ecodan από τη Mitsubishi Electric προσφέρει αντλίες θερμότητας ικανές να καλύψουν τις ανάγκες για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης κάθε κατοικίας. Ένα τέτοιο σύστημα μπορεί να συνδεθεί με ενδοδαπέδια θέρμανση, σώματα fan coils αλλά και κλασικά σώματα καλοριφέρ. Τώρα που το κόστος των συμβατικών μορφών θέρμανσης αυξάνεται, ένα σύστημα Ecodan αποτελεί τη λύση που προσφέρει ζεστό και άνετο περιβάλλον με μικρό κόστος, υψηλή απόδοση και εξαιρετικά οικονομική λειτουργία ακόμα και κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες. Συγχρόνως, συνδυάζει μικρές διαστάσεις και μοντέρνο σχεδιασμό ώστε να μπορεί να ταιριάξει σε κάθε χώρο και να τον αναδείξει.

Το σύστημα Ecodan κυκλοφορεί σε εκδόσεις διαιρούμενου τύπου split-type, όπου η εσωτερική μονάδα (hydro box) αποτελεί ξεχωριστό τμήμα και συνδέεται με ψυκτικές σωλήνες με την εξωτερική αλλά και σε εκδόσεις τύπου monoblock, όπου η εσωτερική μονάδα είναι ενσωματωμένη στην εξωτερική και δεν απαιτείται η σύνδεση με ψυκτικές σωλήνες. Δίνεται επίσης η δυνατότητα να είναι ενσωματωμένη στην εσωτερική μονάδα  δεξαμενή ζεστού νερού χρήσης χωρητικότητας 200lt.  Ο συμπαγής σχεδιασμός της δίνει τη δυνατότητα να εγκατασταθεί σε χώρους με περιορισμένη επιφάνεια και ύψος.

Σειρά ZUBADAN

  • 100% απόδοση στη θέρμανση έως και τους -15οC, χάρη στη μοναδική τεχνολογία υψηλής ισχύος ZUBADAN.
  • Εγγυημένη λειτουργία έως τους -25οC
  • Κατάλληλο για συστήματα θέρμανσης και ζεστών νερών χρήσης με θερμοκρασία παραγωγής νερού 60οC χωρίς τη χρήση ηλεκτρικής αντίστασης
  • Επίτευξη επιθυμητής θερμοκρασίας νερού σε 50% λιγότερο χρόνο
  • Μειωμένος χρόνος απόψυξης.

Στη σειρά αυτή διατίθενται μονάδες ισχύος 8, 11,  14 και 23kW για τις μονάδες διαιρούμενου τύπου και 11 και 14kW για τις monoblock.

Σειρά POWER INVERTER

  • Εγγυημένη λειτουργία έως τους -20οC
  • Βελτιωμένη σταθερή απόδοση έως και 0oC εξωτερικής θερμοκρασίας.
  • Θερμοκρασία προσαγωγής νερού έως 60οC χωρίς αντίσταση έως και θερμοκρασία περιβάλλοντος -3οC.
  • Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση.

Στη σειρά αυτή διατίθενται μονάδες ισχύος από 4 έως και 12kW για τις μονάδες διαιρούμενου τύπου και 5 και 8,5kW για τις monoblock.