Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρεία

Η εταιρεία Orfanos Energy ιδρύθηκε το 1991 από τον Αντώνη Ορφανό και βρίσκεται στο Μαρούσι Αττικής. Από την ίδρυση μας μέχρι σήμερα, δραστηριοποιούμαστε και αναπτυσσόμαστε συνεχώς στο χώρο του κλιματισμού και εξαερισμού, από τα πιο μικρά και απλά κλιματιστικά για την οικία έως τα μεγάλης κλίμακας και πολυσύνθετα βιομηχανικά συστήματα.

Με την πάροδο των χρόνων επεκτείναμε τις δραστηριότητές μας και σε άλλους τομείς όπως τα ηλιακά συστήματα και τα φωτοβολταϊκά.

Η πολύχρονη παρουσία μας στο χώρο μας έχει δώσει τη δυνατότητα να έχουμε αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες του χώρου, όπως η MITSUBISHI ELECTRIC και η CALPAK. Τα κλιματιστικά MITSUBISHI ELECTRIC χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και απόδοση, προηγμένη τεχνολογία inverter για ελάχιστη κατανάλωση, αθόρυβη λειτουργία και μοντέρνα εμφάνιση. Η CALPAK διαθέτει ηλιακά συστήματα, από ηλιακούς θερμοσίφωνες μέχρι συστήματα που εξυπηρετούν εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές. που συνδυάζουν την καλύτερη δυνατή σχέση κόστους, απόδοσης και διάρκειας στο χρόνο. Η συνεργασία μας με αυτές τις εταιρείες εξασφαλίζει σε εσάς τα καλύτερα προϊόντα στις πιο ελκυστικές τιμές.

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και πάντα με σεβασμό και υπευθυνότητα, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας και επιπέδου υπηρεσίες όπως:

  • Μελέτη
  • Εγκατάσταση
  • Τεχνική υποστήριξη
  • Συντήρηση

Η πολύχρονη εμπειρία μας, σε συνδυασμό με τα υψηλής τεχνολογίας προϊόντα που προμηθευόμαστε από τους κορυφαίους κατασκευαστές της αγοράς είναι σίγουρο ότι θα καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε για ό,τι χρειαστείτε!

Είμαστε πάντα εδώ για εσάς,
Α. Ορφανός

Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες

ruler-transparent

ΜΕΛΕΤΗ

Μελέτη εφαρμογής από εξειδικευμένους Μηχανικούς

etairia_maintenance

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Και η συντήρηση, δική μας υπόθεση!

etairia_installation

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Υπεύθυνη εγκατάσταση από πλήρως καταρτισμένο προσωπικό

etairia_support

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Κοντά σας για ό,τι χρειαστείτε!