Η πολύχρονη πείρα της Orfanos Energy στις εφαρμογές εξαερισμού και οι συνεργασίες της με επώνυμους κατασκευαστές εγγυώνται άρτια τεχνικά αποτελέσματα.

Η εγκατάσταση ενός συστήματος εξαερισμού απαιτεί λεπτομερή μελέτη και ανάλυση των παραμέτρων, όπως το είδος χρήσης και τις ανάγκες των εσωτερικών χώρων, την ποιότητα του αέρα στο εξωτερικό περιβάλλον και την αρμονική συνύπαρξη με τα συστήματα κλιματισμού. Χρησιμοποιώντας τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά συστήματα, έχουμε ως αποτέλεσμα μέγιστη απόδοση, οικονομία και αθόρυβη λειτουργία. Η βελτίωση της ποιότητας του αέρα επιτυγχάνεται με τη χρήση ειδικών φίλτρων που απομακρύνουν τις οσμές, τα χημικά και τα βλαβερά σωματίδια καθώς επίσης και με τη χρήση συστημάτων ύγρανσης και αφύγρανσης τα οποία διατηρούν την υγρασία του αέρα στα ιδανικά επίπεδα. Έτσι εξασφαλίζεται μια άνετη, καθαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα στο χώρο σας.

Σύστηματα εξαερισμού μπορούν να τοποθετηθούν παντού, αλλά συνίσταται όπου η ατμόσφαιρα του χώρου δεν έχει την απαιτούμενη ποιότητα και εγκυμονεί κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία. Σε χώρους συγκέντρωσης πολλών ατόμων, σε χώρους εστίασης και διασκέδασης, ένα σύστημα εξαερισμού δημιουργιεί ιδανική και ευχάριστη ατμόσφαιρα, απαλλαγμένη από δυσάρεστες οσμές και καπνούς. Σε εργοστάσια και βιομηχανίες, όπου χρησιμοποιούνται ή παράγονται τοξικές ουσίες, ένα κατάλληλο σύστημα εξαερισμού και αερισμού του χώρου μπορεί να μετατρέψει το ανυπόφορο και ανθυγιεινό περιβάλλον σε ευχάριστο και υγιεινό περιβάλλον εργασίας.

Εμείς και οι συνεργάτες μας, έχουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία για να κάνουμε την απαιτούμενη μελέτη και να εγκαταστήσουμε το κατάλληλο σύστημα εξαερισμού που θα αναδείξει το χώρο σας και θα βελτιώσει την ποιότητα αέρα σε αυτόν.